Miek Hehenkamp

Op dit moment ben ik vooral werkzaam als procesbegeleider Kindcentra voor schoolbesturen en kinderopvang. "Zichtbaar anders met passie en lef" is het motto waarmee ik werk als procesbegeleider bij een Kindcentrum in Heerenveen. Niet meer praten, maar handelen! Met professionals uit onderwijs, opvang, zorg en wijkteam werken we aan 1 gezamenlijk doel: het kind en zijn/ haar gezin staan centraal en samen zorgen we ervoor dat het kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. We laten ons inspireren door Pauline Slot en Paul Leseman //https://www.pactvoorkindcentra.nl/images/pdf/190326_Wat_we_weten.pdf/
WETEN = DOEN

Leiding geven aan het transitieproces van een IKC: hoe doe je dat? Op diverse plekken in Noord Nederland zoek ik vanuit groepsdynamisch perspectief naar het antwoord. Neem contact met me op, als je mee wilt doen! 

Als ambassadeur van PACT voor Kindcentra ondersteun ik de initiatieven van PACT in de regio. https://www.pactvoorkindcentra.nl/regio/friesland-groningen-drenthe-2/het-mooiste-dat-je-een-kind-kunt-geven-is-een-kans .
Met een enthousiaste club (de Club van aanjagers Friesland) gaan we voor kinderen! Zeer interessant was de Masterclass met Eric Scherder op 15 mei j.l. https://www.pactvoorkindcentra.nl/regio/friesland-groningen-drenthe-2/bijeenkomst-in-friesland-met-erik-scherder.